Prekršajni nalog ocu Mladena Ilića zbog zabave u Krupi na Vrbasu

GS
Prekršajni nalog ocu Mladena Ilića zbog zabave u Krupi na Vrbasu

BANjALUKA - Banjalučka policija uručila je Dragomiru Iliću, ocu predsjednika Skupštine grada Banjaluka Mladena Ilića, prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru,saznaje "Glas Srpske".

Saznajemo da Dragomir Ilić treba da plati kaznu od 500 KM.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je policija 4. maja iz medija došla do saznanja da je D.I. organizovao zabavu na privatnom posjedu u mjestu Krupa na Vrbasu.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je ovo lice postupilo suprotno zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije od 26. aprila kojim se zabranjuju privatna okupljanja više od 10 lica, kao i organizovanje muzike uživo na otvorenom prostoru.

Mladen Ilić je juče za banjalučke medije rekao da je snimak  nastao na privatnom posjedu u naselju Krupa na Vrbasu u ponedjeljak naveče, te da on nije organizovao ovo okupljanje.

– Moja porodica je organizovala veselje zato što sam postao otac i prisustvovali su samo najuži članovi moje porodice – rekao je Ilić i dodao da nije mogao spriječiti svoje bližnje da na taj način obilježe rođenje njegovog sina.

Naglasio je da nisu tačne priče koje kruže Banjalukom da je na tom slavlju bilo nekoliko stotina ljudi.

– Imao sam taj dan mnogo ranije zakazanih obaveza pa sam u večernjim časovima navratio u Krupu – objasnio je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Vjenčani
Vjenčani
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana