Позив за удружења грађана

М. С.
Позив за удружења грађана

БАЊАЛУКА - Град је расписао јавни позив за пријаву пројеката удружења грађана за суфинансирање из градског буџета у 2021. години.

Позив се односи на области као што су обезбјеђивање услова у заједници за самосталан живот особа са инвалидитетом, подршка активностима особа треће животне доби за самосталнији и квалитетнији живот у природном окружењу, економско оснаживање жена и превенција насиља у породици, развојни програми за дјецу са потешкоћама у развоју, развојни програми за дјецу и породицу у мјесним заједницама, развојни програми намијењени здравим животним стиловима на подручју емоционалног развоја дјеце, те укључивање дјеце у активности заштите животне средине.

Пројекте треба реализовати на подручју града до краја ове године, а износ новца по пројекту је од 3.000 до 15.000 КМ. Удружење може пријавити само један пројекат на јавни позив.

Пријаве са потребном документацијом треба доставити до 8. јула Одјељењу за културу, туризам и социјалну политику. Све информације могу се добити путем телефона 051/244-444, локал 718 и у канцеларији број 26.

 

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана