Poziv za udruženja građana

M. S.
Poziv za udruženja građana

BANjALUKA - Grad je raspisao javni poziv za prijavu projekata udruženja građana za sufinansiranje iz gradskog budžeta u 2021. godini.

Poziv se odnosi na oblasti kao što su obezbjeđivanje uslova u zajednici za samostalan život osoba sa invaliditetom, podrška aktivnostima osoba treće životne dobi za samostalniji i kvalitetniji život u prirodnom okruženju, ekonomsko osnaživanje žena i prevencija nasilja u porodici, razvojni programi za djecu sa poteškoćama u razvoju, razvojni programi za djecu i porodicu u mjesnim zajednicama, razvojni programi namijenjeni zdravim životnim stilovima na području emocionalnog razvoja djece, te uključivanje djece u aktivnosti zaštite životne sredine.

Projekte treba realizovati na području grada do kraja ove godine, a iznos novca po projektu je od 3.000 do 15.000 KM. Udruženje može prijaviti samo jedan projekat na javni poziv.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom treba dostaviti do 8. jula Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku. Sve informacije mogu se dobiti putem telefona 051/244-444, lokal 718 i u kancelariji broj 26.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana