Почиње одвоз шута са простора некадашњег кина „Козара"

ГС
Почиње одвоз шута са простора некадашњег кина „Козара"

БАЊАЛУКА - У току су припреме за одвоз грађевинског отпада са простора некадашњег кина „Козара", које немају везе са почетком радова на овом локалитету, већ је ријеч искључиво о уређењу овог простора, саопштила ја бањалучка Градска управа.

За било какве радове везане за ову локацију, Градска управа ће консултовати станаре из околних зграда који се противе градњи планираног објекта.

- Подсјећамо, радови почињу у понедјељак и односе се на одвоз отпада и уређење простора, јер је рушењем некадашњег кина „Козара" остала велика количина грађевинског отпада – истакнуто је у саопштењу.

Додато је да ће за вријеме одвожења грађевинског материјала морати да уклоне „живу" ограду у Алеји Светог Саве те привремено насути зелени појас који ће служити као излаз.

- Све ове површине ће. након завршетка одвожења, бити враћене у првобитно стање. Кретање камиона у стамбеном блоку, као и излаз камиона ће се обављати под физичким обезбјеђењем од стране извођача радова, који је дужан и да чисти односно спријечи прљање јавних површина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана