Počinje odvoz šuta sa prostora nekadašnjeg kina „Kozara"

GS
Počinje odvoz šuta sa prostora nekadašnjeg kina „Kozara"

BANjALUKA - U toku su pripreme za odvoz građevinskog otpada sa prostora nekadašnjeg kina „Kozara", koje nemaju veze sa početkom radova na ovom lokalitetu, već je riječ isključivo o uređenju ovog prostora, saopštila ja banjalučka Gradska uprava.

Za bilo kakve radove vezane za ovu lokaciju, Gradska uprava će konsultovati stanare iz okolnih zgrada koji se protive gradnji planiranog objekta.

- Podsjećamo, radovi počinju u ponedjeljak i odnose se na odvoz otpada i uređenje prostora, jer je rušenjem nekadašnjeg kina „Kozara" ostala velika količina građevinskog otpada – istaknuto je u saopštenju.

Dodato je da će za vrijeme odvoženja građevinskog materijala morati da uklone „živu" ogradu u Aleji Svetog Save te privremeno nasuti zeleni pojas koji će služiti kao izlaz.

- Sve ove površine će. nakon završetka odvoženja, biti vraćene u prvobitno stanje. Kretanje kamiona u stambenom bloku, kao i izlaz kamiona će se obavljati pod fizičkim obezbjeđenjem od strane izvođača radova, koji je dužan i da čisti odnosno spriječi prljanje javnih površina.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana