Почиње “Креативни август”: Бесплатне радионице за дјецу и младе

С. Б.
Почиње “Креативни август”: Бесплатне радионице за дјецу и младе

БАЊАЛУКА - Удружење грађана “Здраво да сте” осамнаесту годину заредом организује омладински фестивал “Креативни август”, а до краја августа биће организовани различити бесплатни садржаји за све заинтересоване који желе своје слободно вријеме да проведу на креативан и занимљив начин, стичући нове вјештине и развијајући личне таленте.

- Од 15. до 20. августа биће организована радионица цртања и сликања, фотографије, креативне рукотворине, театар, креативни микрофон, док ће од 22. до 27. августа заинтересовани моћи уживати у радионици удараљки, школи гитаре, ди-џеј радионици, модерном балету, брејк-денсу, малој фабрици музике и креативном микрофону - рекли су из Градске управе.

Овај фестивал биће организован у парку “Младен Стојановић”, поред терена за боћање, сваким даном осим недјеље, у периоду од 18 до 20 часова.

- Циљ фестивала је да повећа учешће и ангажованост дјеце и младих кроз промоцију позитивних вриједности и креативног изражаја путем креирања, организовања и реализације свакодневних садржаја и активности за дјецу и младе од стране младих - казали су из Градске управе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана