Počinje “Kreativni avgust”: Besplatne radionice za djecu i mlade

S. B.
Počinje “Kreativni avgust”: Besplatne radionice za djecu i mlade

BANjALUKA - Udruženje građana “Zdravo da ste” osamnaestu godinu zaredom organizuje omladinski festival “Kreativni avgust”, a do kraja avgusta biće organizovani različiti besplatni sadržaji za sve zainteresovane koji žele svoje slobodno vrijeme da provedu na kreativan i zanimljiv način, stičući nove vještine i razvijajući lične talente.

- Od 15. do 20. avgusta biće organizovana radionica crtanja i slikanja, fotografije, kreativne rukotvorine, teatar, kreativni mikrofon, dok će od 22. do 27. avgusta zainteresovani moći uživati u radionici udaraljki, školi gitare, di-džej radionici, modernom baletu, brejk-densu, maloj fabrici muzike i kreativnom mikrofonu - rekli su iz Gradske uprave.

Ovaj festival biće organizovan u parku “Mladen Stojanović”, pored terena za boćanje, svakim danom osim nedjelje, u periodu od 18 do 20 časova.

- Cilj festivala je da poveća učešće i angažovanost djece i mladih kroz promociju pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja putem kreiranja, organizovanja i realizacije svakodnevnih sadržaja i aktivnosti za djecu i mlade od strane mladih - kazali su iz Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana