Почео Дјечији сајам

ГС
Foto: ГУБЛ

У Бањој Луци је почео четврти по реду „Дјечији сајам Бања Лука“ са до сада најразноврснијим садржајима за дјецу и цијелу породицу.

У име Града, присутне на отварању Сајма поздравила је савјетница градоначелника за друштвене дјелатности, Милада Шукало која је казала да је ова манифестација једна од најважнијих намијењених најмлађим, али и цијелој породици.

-Град је и ове године подржао одржавање овог сајма, који је употпунио викенд препун различитих дешавања у нашем граду – казала је савјетница Шукало, уз позив суграђанима и свим гостима да посјете како сајам, тако и Бањалучки карневал и друге догађаје у Бањој Луци.

На дводневном сајму у дворани „Борик“ за најмлађе припремљени су посебни садржаји.

Ову велику породичну манифестацију уљепшаће више од 80 излагача из региона са изврсном понудом из свијета играчака, слаткиша, пажљиво одабраних производа за дјецу, али и садржаја неопходних за правилан развој малишана, као и његовање спортског духа од малих ногу.

-Своју креативност, знање и огроман таленат, у оквиру фестивалског дијела програма својим вршњацима и њиховим родитељима представиће малишани из бањалучких предшколских установа, плесних и музичких школа. Бројне креативне радионице, представе, маскоте, играонице и аниматори, потрудиће се да малишанима овај викенд у Бањој Луци остане у најљепшем сјећању – саопштили су организатори.

Улаз на Сајам је бесплатан, а врата Спортске дворане “Борик” отворена су за све посјетиоце од 10 до 19 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана