Počeo Dječiji sajam

GS
Foto: GUBL

U Banjoj Luci je počeo četvrti po redu „Dječiji sajam Banja Luka“ sa do sada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

U ime Grada, prisutne na otvaranju Sajma pozdravila je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, Milada Šukalo koja je kazala da je ova manifestacija jedna od najvažnijih namijenjenih najmlađim, ali i cijeloj porodici.

-Grad je i ove godine podržao održavanje ovog sajma, koji je upotpunio vikend prepun različitih dešavanja u našem gradu – kazala je savjetnica Šukalo, uz poziv sugrađanima i svim gostima da posjete kako sajam, tako i Banjalučki karneval i druge događaje u Banjoj Luci.

Na dvodnevnom sajmu u dvorani „Borik“ za najmlađe pripremljeni su posebni sadržaji.

Ovu veliku porodičnu manifestaciju uljepšaće više od 80 izlagača iz regiona sa izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, pažljivo odabranih proizvoda za djecu, ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sportskog duha od malih nogu.

-Svoju kreativnost, znanje i ogroman talenat, u okviru festivalskog dijela programa svojim vršnjacima i njihovim roditeljima predstaviće mališani iz banjalučkih predškolskih ustanova, plesnih i muzičkih škola. Brojne kreativne radionice, predstave, maskote, igraonice i animatori, potrudiće se da mališanima ovaj vikend u Banjoj Luci ostane u najljepšem sjećanju – saopštili su organizatori.

Ulaz na Sajam je besplatan, a vrata Sportske dvorane “Borik” otvorena su za sve posjetioce od 10 do 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana