Обустављен избор добитника априлских награда

А. С.
Обустављен избор добитника априлских награда

БАЊАЛУКА - Именовање добитника априлских награда поводом Дана града је због актуелне епидемолошке ситуације тренутно обустављено, а Комисија за избор и именовања, награде и признања је добила приједлоге грађана на основу којих ће бити формирана коначна листа кандидата.

Предсједник комисије Станислав Палија казао је да је ова комисија одржала састанак гдје је разматрано 48 приједлога који су им стигли.

- Сви даљи кораци су обустављени и тренутно није познато када ће бити одржана наредна сједница на којој би требало да формирамо коначну листу и прослиједимо је Скупштини - казао је Палија.

Предсједник Скупштине града Зоран Талић је рекао да су се са комисијом договорили да све активности буду отказане те да ће, када за то буду остварени услови, бити приступљено и овом послу.

- У овом тренутку није познат термин одржавања наредне сједнице. У наредним данима ћемо разматрати кораке по питању обиљежавања Дана града, као и додјеле самих награда - казао је Талић.

Традиционално, поводом 22. априла, Дана града, додјељују се награде Кључ града са повељом “Почасни грађанин”, “Златни грб” и “Златна плакета града”, као и награда за младе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана