Новогодишња акција Удружења "Четири плус": Прикупљају пакетиће за најмлађе чланове

Ј. Ст.
Новогодишња акција Удружења "Четири плус": Прикупљају пакетиће за најмлађе чланове

БАЊАЛУКА - Удружење породица са четворо и више дјеце "Четири плус" покренуло је традиционалну акцију прикупљања никољданских и новогодишњих пакетића да би обрадовали најмлађе чланове свог удружења.

Предсједник удружења Јован Радовановић рекао је да је већина родитеља, чланова удружења, незапослена и да 70 одсто њих није у могућности да својим малишанима обезбиједи пакетиће.

- Вјерујем да има људи доброг срца који ће нам помоћи да обрадујемо наше најмлађе чланове, као и претходних 14 година - казао је Радовановић.

Чланица овог удружења Адријана Басара казала је да тренутно имају око 800 регистрованих породица.

- Планирали смо да прикупимо 1.000 пакетића за дјецу млађу од осам година, а надамо се да ћемо скупити и више - казала је Басара.

Додала је да до сада имају око 150 обећаних пакетића и да уплате пристижу од пријатеља удружења.

- Прикупљање траје до новогодишњих празника. Дјечије позориште Републике Српске организоваће бесплатно представу за нашу дјецу, а након представе биће организована подјела пакетића - казала је Басара.

Нагласила је да се пакетићи могу оставити у просторијама удружења које се налази у улици Петра Рађеновића, у Лоркином насељу.

- То не морају бити искључиво пакетићи већ могу бити слаткиши, сликовнице, а може бити уплаћен и новац на рачун са назнаком за новогодишње или никољданске пакетиће. Сви заинтересовани могу се најавити на број телефона 051/304-333 - казала је Басара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана