Novogodišnja akcija Udruženja "Četiri plus": Prikupljaju paketiće za najmlađe članove

J. St.
Novogodišnja akcija Udruženja "Četiri plus": Prikupljaju paketiće za najmlađe članove

BANjALUKA - Udruženje porodica sa četvoro i više djece "Četiri plus" pokrenulo je tradicionalnu akciju prikupljanja nikoljdanskih i novogodišnjih paketića da bi obradovali najmlađe članove svog udruženja.

Predsjednik udruženja Jovan Radovanović rekao je da je većina roditelja, članova udruženja, nezaposlena i da 70 odsto njih nije u mogućnosti da svojim mališanima obezbijedi paketiće.

- Vjerujem da ima ljudi dobrog srca koji će nam pomoći da obradujemo naše najmlađe članove, kao i prethodnih 14 godina - kazao je Radovanović.

Članica ovog udruženja Adrijana Basara kazala je da trenutno imaju oko 800 registrovanih porodica.

- Planirali smo da prikupimo 1.000 paketića za djecu mlađu od osam godina, a nadamo se da ćemo skupiti i više - kazala je Basara.

Dodala je da do sada imaju oko 150 obećanih paketića i da uplate pristižu od prijatelja udruženja.

- Prikupljanje traje do novogodišnjih praznika. Dječije pozorište Republike Srpske organizovaće besplatno predstavu za našu djecu, a nakon predstave biće organizovana podjela paketića - kazala je Basara.

Naglasila je da se paketići mogu ostaviti u prostorijama udruženja koje se nalazi u ulici Petra Rađenovića, u Lorkinom naselju.

- To ne moraju biti isključivo paketići već mogu biti slatkiši, slikovnice, a može biti uplaćen i novac na račun sa naznakom za novogodišnje ili nikoljdanske paketiće. Svi zainteresovani mogu se najaviti na broj telefona 051/304-333 - kazala je Basara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana