Нова правила: Забрањени пушење и храна јачег мириса у Градској управи Бањалука

banjaluka.net
Нова правила: Забрањени пушење и храна јачег мириса у Градској управи Бањалука

Ново руководство Градске управе Бањалука донијело је нове прописе којима се радникацима забрањују пушење дуванских производа и конзумација хране јачег мириса у радним просторијама.

Наиме, како пише у допису, Кабинет градоначелника је током протеклог периода запримио неколико примједаба странака које су се односиле на ове двије ставке.

Владимир Грујић, шеф Кабинета градоначелника је рекао да је неопходно водити рачуна о слици и утиску странака о раду градске администрације.

- Овим путем скрећемо пажњу и на потребу да се приликом конзумације хране јачег мириса од стране радника води рачуна о слици и утиску странака о раду градске администрације и одржавању високог нивоа професионалности и одговорности у односу радника према радном мјесту и самим странкама. У наредном периоду вршиће се контроле поштовање релевантних прописа и овог упозорења у различитим организационим јединицама Градске управе - наводи се у допису који је прослиједио свим организационим јединицама Градске управе и потписао Грујић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана