Nova pravila: Zabranjeni pušenje i hrana jačeg mirisa u Gradskoj upravi Banjaluka

banjaluka.net
Nova pravila: Zabranjeni pušenje i hrana jačeg mirisa u Gradskoj upravi Banjaluka

Novo rukovodstvo Gradske uprave Banjaluka donijelo je nove propise kojima se radnikacima zabranjuju pušenje duvanskih proizvoda i konzumacija hrane jačeg mirisa u radnim prostorijama.

Naime, kako piše u dopisu, Kabinet gradonačelnika je tokom proteklog perioda zaprimio nekoliko primjedaba stranaka koje su se odnosile na ove dvije stavke.

Vladimir Grujić, šef Kabineta gradonačelnika je rekao da je neophodno voditi računa o slici i utisku stranaka o radu gradske administracije.

- Ovim putem skrećemo pažnju i na potrebu da se prilikom konzumacije hrane jačeg mirisa od strane radnika vodi računa o slici i utisku stranaka o radu gradske administracije i održavanju visokog nivoa profesionalnosti i odgovornosti u odnosu radnika prema radnom mjestu i samim strankama. U narednom periodu vršiće se kontrole poštovanje relevantnih propisa i ovog upozorenja u različitim organizacionim jedinicama Gradske uprave - navodi se u dopisu koji je proslijedio svim organizacionim jedinicama Gradske uprave i potpisao Grujić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana