Незапосленима шанса за бесплатне обуке

М. В.
Незапосленима шанса за бесплатне обуке

БАЊАЛУКА - Незапослени са евиденције Завода за запошљавање Републике Српске - филијала Бањалука имају шансу да стекну знање и компетенције електричара-електроинсталатера, помоћног кувара и столара грађевинске столарије и тако лакше дођу до посла.

Наиме, Градска развојна агенција (ЦИДЕА) у име Локалног партнерства за запошљавање Бањалука (ЛПЗ БЛ), а у оквиру пројекта “Подршка Европске уније локалним партнерствима за запошљавање Фаза II (ЛЕП II)” који се реализује уз подршку Европске уније и Међународне организације рада, позвала је незапослене да се пријаве за учешће на пројекту “Интеграција незапослених особа на тржиште рада уз помоћ ЛПЗ Бањалука”.

Све обуке ће бити извођене по програмима оспособљавања Завода за образовање одраслих РС, што укључује теоретски и практични дио и потпуно су бесплатне. Сви кандидати ће добити увјерење о стеченом звању издато од стране образовне институције која је акредитована за стручно оспособљавање одраслих.

Обуке за 30 кандидата ће бити организоване од априла 2023. до најкасније јула 2023. године у зависности од интензитета попуњавања група.

Позив је отворен до 4. априла, а пријаве се могу попунити директно на обрасцу или у просторијама Градске развојне агенције Бањалука на адреси Јосифа Панчића 8 и Завода за запошљавање – филијала Бањалука на адреси Саве Мркаља 14.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана