Несвакидашњи поклон савјетника Небојше Дринића: Чланске карте за библиотеку малишанима на дар

Г.С.
Несвакидашњи поклон савјетника Небојше Дринића: Чланске карте за библиотеку малишанима на дар

БАЊАЛУКА - Савјетник градоначелника Бањалуке и члан Савјета МЗ Борик Небојша Дринић обрадовао је малишане из свог насеља несвакидашњим поклоном, чланском картом за Дјечију библиотеку.

Посјета библиотеци протекла је у знаку дружења са јунацима из литературе за дјецу.

- Желио сам да уз рјешавање комуналних проблема и уређења насеља приредимо културне садржаје за наше најмлађе и скренем пажњу на Дјечију библиотеку у Борику и важност читања у вријеме интернета, мобилних телефона. Дјеца су радо ушла у свијет маште. Разговорали смо са Малим Принцом, присјетили смо се несташлука Пипи Дуге Чарапе, авантура Петра Пана и Јежурка Јежића који воли свој дом... Било је ту занимљивих запажања, питања, а највише радости и смијеха, рекао је Дринић.

О књижном фонду и богатим садржајима које његује ова библиотека са најмлађим читаоцима разговарала је библиотекар Александра Чворовић.

Она је препоручила дјеци књиге за читање и позвала их да се придруже креативним радионицама у овој установи као и да посјете мали биоскоп.

Малишани нису крили радост и задовољство.

-Волим да читам и обрадовао ме је поклон чланска карта за библиотеку. На распусту ћу долазити и чешће по омиљене књиге, а договорила сам се са другарима да ћемо доћи заједно у библиотеку да погледамо и дјечији филм, истакла је Софија Симић, ученица Основне школе „Вук Караџић".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана