Наређено уклањање дијела угоститељских башта

Д. Г.
Наређено уклањање дијела угоститељских башта

БАЊАЛУКА - Власници неколико угоститељских објеката у улици Бана Милосављевића добили су обавјештење Градске управе да морају да уклоне баште.

- Наводно сада се оне не уклапају у архитектонски изглед недавно реконструисаног популарног паркића и дијелова око Банског двора и Палате предсједника Републике Српске. Раније је од нас тражено да то не буду објекти од провидних церада а сада када смо изградили нимало јефтине и модерне угоститељске баште са клима-уређајима и свим могућим угодностима за госте, више се не уклапају у цјелину - каже један од власника објеката који није желио да му име објавимо.

Како је рекао наш саговорник, он и његове колеге покушаће да у разговору са челницима Градске управе нађу обострано задовољавајуће рјешење.

- Данас би требало да се састанемо са одговорнима у Градској управи да бисмо покушали да се договоримо. Знамо ми да је планиран и наставак реконструкције улице Бана Милосављевића читавом дужином до Народног позоришта Републике Српске, али ипак треба наћи неко рјешење и за нас угоститеље - рекао је наш саговорник.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана