Naređeno uklanjanje dijela ugostiteljskih bašta

D. G.
Naređeno uklanjanje dijela ugostiteljskih bašta

BANjALUKA - Vlasnici nekoliko ugostiteljskih objekata u ulici Bana Milosavljevića dobili su obavještenje Gradske uprave da moraju da uklone bašte.

- Navodno sada se one ne uklapaju u arhitektonski izgled nedavno rekonstruisanog popularnog parkića i dijelova oko Banskog dvora i Palate predsjednika Republike Srpske. Ranije je od nas traženo da to ne budu objekti od providnih cerada a sada kada smo izgradili nimalo jeftine i moderne ugostiteljske bašte sa klima-uređajima i svim mogućim ugodnostima za goste, više se ne uklapaju u cjelinu - kaže jedan od vlasnika objekata koji nije želio da mu ime objavimo.

Kako je rekao naš sagovornik, on i njegove kolege pokušaće da u razgovoru sa čelnicima Gradske uprave nađu obostrano zadovoljavajuće rješenje.

- Danas bi trebalo da se sastanemo sa odgovornima u Gradskoj upravi da bismo pokušali da se dogovorimo. Znamo mi da je planiran i nastavak rekonstrukcije ulice Bana Milosavljevića čitavom dužinom do Narodnog pozorišta Republike Srpske, ali ipak treba naći neko rješenje i za nas ugostitelje - rekao je naš sagovornik.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana