Најбољи бањалучки основци добили бесплатне карте за „Аквану“

ГС
Foto: A. Чавић

БАЊАЛУКА -Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић уручио је сезонске улазнице за водени парк „Аквана“ најбољим ученицима основних школа.

Град Бањалука у сарадњи са предузећем „Аквана“, по традицији, награђује најбоље ученике који ће, захваљујући свом труду и успјеху у школи, овог љета имати бесплатан улаз у водени парк.

Станивуковић је казао да је ово само један начин да се каже да су ти млади радили вриједно и да се заслужено одморе пред упис у средњу школу.

-Наш циљ је да наставе образовање у Бањалуци и у Републици Српској, да се усавршавају, раде и да помогну да наш град и Република буду најразвијенији и најбољи за живот – истакао је он, саопштила је Градска управа.

В.д. директора предузећа „Аквана“ Велибор Вукајловић, казао је да Град и то предузеће подржавају најбоље ученике и да је то начин да им покажу да цијене њихов труд и залагање које су постигли, посебно у завршној години школовања у условима пандемије.

-Ово је успјех и ученика и просвјетних радника, а на понос њихових породица – закључио је он.

Ученици који су данас добили сезонске карте за „Аквану“ изразили су задовољство овим гестом пажње, истичући да је то признање за њихово школовање.

Један од њих је и Вељко Јованић, матурант Музичке школе „Владо Милошевић“ који је казао да му је ово признање важно и за будуће школовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана