Najbolji banjalučki osnovci dobili besplatne karte za „Akvanu“

GS
Foto: A. Čavić

BANjALUKA -Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uručio je sezonske ulaznice za vodeni park „Akvana“ najboljim učenicima osnovnih škola.

Grad Banjaluka u saradnji sa preduzećem „Akvana“, po tradiciji, nagrađuje najbolje učenike koji će, zahvaljujući svom trudu i uspjehu u školi, ovog ljeta imati besplatan ulaz u vodeni park.

Stanivuković je kazao da je ovo samo jedan način da se kaže da su ti mladi radili vrijedno i da se zasluženo odmore pred upis u srednju školu.

-Naš cilj je da nastave obrazovanje u Banjaluci i u Republici Srpskoj, da se usavršavaju, rade i da pomognu da naš grad i Republika budu najrazvijeniji i najbolji za život – istakao je on, saopštila je Gradska uprava.

V.d. direktora preduzeća „Akvana“ Velibor Vukajlović, kazao je da Grad i to preduzeće podržavaju najbolje učenike i da je to način da im pokažu da cijene njihov trud i zalaganje koje su postigli, posebno u završnoj godini školovanja u uslovima pandemije.

-Ovo je uspjeh i učenika i prosvjetnih radnika, a na ponos njihovih porodica – zaključio je on.

Učenici koji su danas dobili sezonske karte za „Akvanu“ izrazili su zadovoljstvo ovim gestom pažnje, ističući da je to priznanje za njihovo školovanje.

Jedan od njih je i Veljko Jovanić, maturant Muzičke škole „Vlado Milošević“ koji je kazao da mu je ovo priznanje važno i za buduće školovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana