Нацрт урбанистичког плана на увиду

Ј. Ст.
Нацрт урбанистичког плана на увиду

БАЊАЛУКА - Нацрт урбанистичког плана града биће изложен на јавни увид од данас па до 19. јануара 2022. године, саопштили су из Одјељења за просторно уређење.

- Заинтересовани ће моћи да га погледају у просторијама предузећа ”Урбис центар”, Булевар војводе Степе Степановића, и у просторијама Градске управе сваким даном осим суботе, недјеље и државних празника у времену од осам до 16 часова - кажу у одјељењу.

За централно градско подручје које обухвата подручје мјесних заједница Центар 1, Центар 2, Борик 1, Борик 2, Булевар, Паприковац и Нова варош биће организована јавна презентација Нацрта урбанистичког плана 10. децембра 2021. године са почетком у 18 часова у Дому омладине.

Нацрт плана биће објављен и на интернет страници града www.banjaluka.rs.ba  . За вријеме јавног увида, до 19. јануара 2022. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Градској управи - Одјељењу за просторно уређење.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана