Nacrt urbanističkog plana na uvidu

J. St.
Nacrt urbanističkog plana na uvidu

BANjALUKA - Nacrt urbanističkog plana grada biće izložen na javni uvid od danas pa do 19. januara 2022. godine, saopštili su iz Odjeljenja za prostorno uređenje.

- Zainteresovani će moći da ga pogledaju u prostorijama preduzeća ”Urbis centar”, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića, i u prostorijama Gradske uprave svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od osam do 16 časova - kažu u odjeljenju.

Za centralno gradsko područje koje obuhvata područje mjesnih zajednica Centar 1, Centar 2, Borik 1, Borik 2, Bulevar, Paprikovac i Nova varoš biće organizovana javna prezentacija Nacrta urbanističkog plana 10. decembra 2021. godine sa početkom u 18 časova u Domu omladine.

Nacrt plana biće objavljen i na internet stranici grada www.banjaluka.rs.ba  . Za vrijeme javnog uvida, do 19. januara 2022. godine, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi - Odjeljenju za prostorno uređenje.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana