На љетовању 48 социјално угрожених лица

А. С.
На љетовању 48 социјално угрожених лица

Бањалука - Хуманитарно удружење “Мозаик пријатељства” организовало је дванаестодневно љетовање на Црногорском приморју за 48 чланова тог удружења из социјално угрожених категорија.

 

- Одлазак на море организован је уз помоћ и подршку многих појединаца и друштвено одговорних компанија. Једна осигуравајућа кућа је осигурала све путнике, а уз помоћ многих успјели смо да обезбиједимо љетовање онима који нису у могућности да оду на море или одмор. Поново смо успјели да свима заједно уљепшамо и накратко олакшамо свакодневну борбу са многим проблемима - рекао је предсједник организације Мирослав Субашић.

Додаје да су ове године успјели да повежу кориснике дневног центра, социјално угрожене, лица обољела од параплегије и слабовиде особе и да су на тај начин срушене све баријере међу њима.

- У нашем сједишту свакодневно се дружимо, заједно кувамо и припремамо заједничке оброке. Заједништво, смијех и добра забава нам свима много значе и сви наши корисници заиста уживају сваког дана који проведу овдје - закључује Субашић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана