Na ljetovanju 48 socijalno ugroženih lica

A. S.
Na ljetovanju 48 socijalno ugroženih lica

Banjaluka - Humanitarno udruženje “Mozaik prijateljstva” organizovalo je dvanaestodnevno ljetovanje na Crnogorskom primorju za 48 članova tog udruženja iz socijalno ugroženih kategorija.

 

- Odlazak na more organizovan je uz pomoć i podršku mnogih pojedinaca i društveno odgovornih kompanija. Jedna osiguravajuća kuća je osigurala sve putnike, a uz pomoć mnogih uspjeli smo da obezbijedimo ljetovanje onima koji nisu u mogućnosti da odu na more ili odmor. Ponovo smo uspjeli da svima zajedno uljepšamo i nakratko olakšamo svakodnevnu borbu sa mnogim problemima - rekao je predsjednik organizacije Miroslav Subašić.

Dodaje da su ove godine uspjeli da povežu korisnike dnevnog centra, socijalno ugrožene, lica oboljela od paraplegije i slabovide osobe i da su na taj način srušene sve barijere među njima.

- U našem sjedištu svakodnevno se družimo, zajedno kuvamo i pripremamo zajedničke obroke. Zajedništvo, smijeh i dobra zabava nam svima mnogo znače i svi naši korisnici zaista uživaju svakog dana koji provedu ovdje - zaključuje Subašić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana