“Мозаик пријатељства” упутио позив: Потребни волонтери за садњу воћњака у Рамићима

Ј. Ст.
“Мозаик пријатељства” упутио позив: Потребни волонтери за садњу воћњака у Рамићима

БАЊАЛУКА - Из Удружења грађана “Мозаик пријатељства” упутили су јавни позив свим људима добре воље да у сриједу учествују у садњи воћњака на земљишту њиховог будућег социјалног предузећа “Оаза мира” у Рамићима.

- Због недостатка радне снаге, јер наш тим чине укупно 22 човјека, те због недостатка ашова и лопата, и овај пут се надамо да ћемо допријети до ваше хуманости, те да ћете у великом броју узети учешће у овој за нас злата вриједној акцији, како својим доласком на наше имање, тако и алаткама којима ћемо заједно оживјети припремљено земљиште - наводи се у објави на “Фејсбук” страници “Мозаика пријатељства”.

Истакли су да њихов тим посједује по двије лопате и ашова те да је тиме немогуће засадити 1.300 садница воћки које су добили као донацију.

- Поведите дјецу, пријатеље, комшије и оставите велики траг за наш град, за све оне социјално угрожене који ће кроз ову акцију у будућности имати обезбијеђену сигурност. За све заинтересоване, будуће предузеће се налази у Рамићима на новом семафору лијево преко пруге, или нам се могу обратити на број телефона 051/268-608 - кажу у “Мозаику пријатељства”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана