“Mozaik prijateljstva” uputio poziv: Potrebni volonteri za sadnju voćnjaka u Ramićima

J. St.
“Mozaik prijateljstva” uputio poziv: Potrebni volonteri za sadnju voćnjaka u Ramićima

BANjALUKA - Iz Udruženja građana “Mozaik prijateljstva” uputili su javni poziv svim ljudima dobre volje da u srijedu učestvuju u sadnji voćnjaka na zemljištu njihovog budućeg socijalnog preduzeća “Oaza mira” u Ramićima.

- Zbog nedostatka radne snage, jer naš tim čine ukupno 22 čovjeka, te zbog nedostatka ašova i lopata, i ovaj put se nadamo da ćemo doprijeti do vaše humanosti, te da ćete u velikom broju uzeti učešće u ovoj za nas zlata vrijednoj akciji, kako svojim dolaskom na naše imanje, tako i alatkama kojima ćemo zajedno oživjeti pripremljeno zemljište - navodi se u objavi na “Fejsbuk” stranici “Mozaika prijateljstva”.

Istakli su da njihov tim posjeduje po dvije lopate i ašova te da je time nemoguće zasaditi 1.300 sadnica voćki koje su dobili kao donaciju.

- Povedite djecu, prijatelje, komšije i ostavite veliki trag za naš grad, za sve one socijalno ugrožene koji će kroz ovu akciju u budućnosti imati obezbijeđenu sigurnost. Za sve zainteresovane, buduće preduzeće se nalazi u Ramićima na novom semaforu lijevo preko pruge, ili nam se mogu obratiti na broj telefona 051/268-608 - kažu u “Mozaiku prijateljstva”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana