Млади пројектују будућност бизнисом

Ј. К.
Млади пројектују будућност бизнисом

БАЊАЛУКА - Градска развојна агенција у сарадњи са Занатско-предузетничком комором данас организује конференцију младих предузетника под називом "Млади пројектују будућност бизнисом". Конференција ће бити организована у просторијама Подручне привредне коморе Бањалука.

Циљ конференције је да кроз разговор са панелистима стекну мотивацију и потребне информације како да своје пословне идеје спроведу у дјело као и да се кроз креирање неопходних мјера подршке за развој овог, веома важног дијела наше привреде створи бољи амбијент за пословање самосталних предузетника.

У складу са тим, дефинисани програмски оквир Конференције младих предузетника: "Млади пројектују будућност бизнисом" обухвата панеле на различите теме.

Један од панела је "Предузетништво у Бањалуци кроз институционалну и финансијску подршку" гдје су говорници градски менаџер Бојан Кресојевић, шефица Одјељења за привреду и локални економски развој Александра Симић,  Душко Прешић у име Адико банке, као и предузетник и предсједник Удружења послодаваца ИКТ сектора - ICT Business Srpska Бојан Вуковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана