Mladi projektuju budućnost biznisom

J. K.
Mladi projektuju budućnost biznisom

BANjALUKA - Gradska razvojna agencija u saradnji sa Zanatsko-preduzetničkom komorom danas organizuje konferenciju mladih preduzetnika pod nazivom "Mladi projektuju budućnost biznisom". Konferencija će biti organizovana u prostorijama Područne privredne komore Banjaluka.

Cilj konferencije je da kroz razgovor sa panelistima steknu motivaciju i potrebne informacije kako da svoje poslovne ideje sprovedu u djelo kao i da se kroz kreiranje neophodnih mjera podrške za razvoj ovog, veoma važnog dijela naše privrede stvori bolji ambijent za poslovanje samostalnih preduzetnika.

U skladu sa tim, definisani programski okvir Konferencije mladih preduzetnika: "Mladi projektuju budućnost biznisom" obuhvata panele na različite teme.

Jedan od panela je "Preduzetništvo u Banjaluci kroz institucionalnu i finansijsku podršku" gdje su govornici gradski menadžer Bojan Kresojević, šefica Odjeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj Aleksandra Simić,  Duško Prešić u ime Adiko banke, kao i preduzetnik i predsjednik Udruženja poslodavaca IKT sektora - ICT Business Srpska Bojan Vuković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana