Милошевић: Велики дан за Шарговац

ГС
Милошевић: Велики дан за Шарговац

БАЊАЛУКА - У Шарговцу ће сутра бити пуштена у саобраћај новоизграђена Шарговачка улица, чиме ће коначно бити ријешен вишедеценијиски проблем једног великог дијела града Бањалука.

Одборник у Скупштини града Бањалука и члан Савјета мјесне заједнице  Шарговац Дарко Милошевић тим поводом је захвалио на подршци и помоћи свима који су учествовали у реализацији овог пројекта.

- Прије свега желим да захвалим нашем комшији и другу, народном посланику и предсједнику СПС-а Горану Селаку на иницијативи и сталном залагању за рјешавање овог проблема. Велику подршку Шарговац је имао и у актуелној предсједници Српске Жељки Цвијановић која је као премијер прихватила иницијативу, гдје је Влада РС упутила значајну финансијску подршку за градњу прве фазе. Хвала и Градској управа на челу са Игором Радојичићем, који су наставили посао равномјерног развоја града и који су овим учинили заиста много за наше насеље и за град– нагласио је Милошевић.

Додао је да захвалност дугују и извођачима радова који су на вријеме и квалитетно урадили посао, као и свим мјештанима, којима желим да захвалим на стрпљењу и повјерењу.

- Сутра је велики дан за наше насеље и овим путем позивам све који су помогли и подржали овај пројекат да дођу и присуствују свечаном отварању. Један велики посао је иза нас, настављамо даље, сложно и јединствено – поручио је Миллошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана