Milošević: Veliki dan za Šargovac

GS
Milošević: Veliki dan za Šargovac

BANjALUKA - U Šargovcu će sutra biti puštena u saobraćaj novoizgrađena Šargovačka ulica, čime će konačno biti riješen višedecenijiski problem jednog velikog dijela grada Banjaluka.

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka i član Savjeta mjesne zajednice  Šargovac Darko Milošević tim povodom je zahvalio na podršci i pomoći svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta.

- Prije svega želim da zahvalim našem komšiji i drugu, narodnom poslaniku i predsjedniku SPS-a Goranu Selaku na inicijativi i stalnom zalaganju za rješavanje ovog problema. Veliku podršku Šargovac je imao i u aktuelnoj predsjednici Srpske Željki Cvijanović koja je kao premijer prihvatila inicijativu, gdje je Vlada RS uputila značajnu finansijsku podršku za gradnju prve faze. Hvala i Gradskoj uprava na čelu sa Igorom Radojičićem, koji su nastavili posao ravnomjernog razvoja grada i koji su ovim učinili zaista mnogo za naše naselje i za grad– naglasio je Milošević.

Dodao je da zahvalnost duguju i izvođačima radova koji su na vrijeme i kvalitetno uradili posao, kao i svim mještanima, kojima želim da zahvalim na strpljenju i povjerenju.

- Sutra je veliki dan za naše naselje i ovim putem pozivam sve koji su pomogli i podržali ovaj projekat da dođu i prisustvuju svečanom otvaranju. Jedan veliki posao je iza nas, nastavljamo dalje, složno i jedinstveno – poručio je Millošević.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana