Масимо Савић наступа у Бањалуци 14. фебруара: Музички поклон за Дан заљубљених

Б. П.
Масимо Савић наступа у Бањалуци 14. фебруара: Музички поклон за Дан заљубљених

БАЊАЛУКА - Један од најпопуларнијих вокалних извођача у региону Масимо Савић 14. фебруара од 20 часова наступиће у Спортској дворани “Борик” у Бањалуци.

Након дуже паузе бањалучка публика на празник заљубљених биће у прилици да ужива у омиљеним хитовима познатог кантаутора. Масимо ће и овога пута извести своје највеће хитове из готово четири деценије дуге каријере попут нумера: “Из једног погледа”, “Додирни ме случајно”, “Круг у житу”, “Сузе нам стале на пут”, као и феноменалне обраде хитова других музичара којима је дао једну посебну емоцију.  Пјесме “Лоше вино”, “Бацила је све низ ријеку” , “Грација” и друге само су дио репертоара који ће Савић представити публици.

Они који његову каријеру прате још од времена када је био фронтмен групе “Доријан Греј”, као и касније кроз самосталну каријеру, знају да је својим вокалним способностима, емоцијом и енергијом увијек налазио пут до срца публике и критике која је за његов рад имала позитивне ријечи. Концертни спектакл у Бањалуци биће сједећег типа, са ограниченим бројем мјеста, уз поштовање епидемиолошких мјера и препорука.

Ограничен број улазница за концерт биће у продаји од 20. јануара на Тргу Крајине у Бањалуци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана