Masimo Savić nastupa u Banjaluci 14. februara: Muzički poklon za Dan zaljubljenih

B. P.
Masimo Savić nastupa u Banjaluci 14. februara: Muzički poklon za Dan zaljubljenih

BANjALUKA - Jedan od najpopularnijih vokalnih izvođača u regionu Masimo Savić 14. februara od 20 časova nastupiće u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci.

Nakon duže pauze banjalučka publika na praznik zaljubljenih biće u prilici da uživa u omiljenim hitovima poznatog kantautora. Masimo će i ovoga puta izvesti svoje najveće hitove iz gotovo četiri decenije duge karijere poput numera: “Iz jednog pogleda”, “Dodirni me slučajno”, “Krug u žitu”, “Suze nam stale na put”, kao i fenomenalne obrade hitova drugih muzičara kojima je dao jednu posebnu emociju.  Pjesme “Loše vino”, “Bacila je sve niz rijeku” , “Gracija” i druge samo su dio repertoara koji će Savić predstaviti publici.

Oni koji njegovu karijeru prate još od vremena kada je bio frontmen grupe “Dorijan Grej”, kao i kasnije kroz samostalnu karijeru, znaju da je svojim vokalnim sposobnostima, emocijom i energijom uvijek nalazio put do srca publike i kritike koja je za njegov rad imala pozitivne riječi. Koncertni spektakl u Banjaluci biće sjedećeg tipa, sa ograničenim brojem mjesta, uz poštovanje epidemioloških mjera i preporuka.

Ograničen broj ulaznica za koncert biće u prodaji od 20. januara na Trgu Krajine u Banjaluci.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana