Манифестација “Дани зиме на Козари”: Бесплатан превоз у недјељу

Г.С.
Манифестација “Дани зиме на Козари”: Бесплатан превоз у недјељу

БАЊАЛУКА - Градска управа организоваће у недјељу, 29. јануара, бесплатан превоз за суграђане на привредно-туристичку манифестацију “Дани зиме на Козари”, која ће бити одржана на Мраковици.

- Превоз аутобусом организован је у недјељу у 8.30 часова са старе аутобуске станице, док је полазак са Мраковице планиран истог дана у 16 часова - напоменули су из Градске управе.

Додали су да би заинтересовани суграђани за превоз требало да се пријаве путем контакт телефона 051/244-544 и то у периоду од осам до 16 часова.

- Како је предвиђено, првог дана ове дводневне манифестације, у суботу, 28. јануара, биће одржан планинарски марш и ски-скуп, а другог дана ће на платоу на Мраковици бити одржана централна манифестација која ће обухватити такмичења градова у забавним играма, гастро такмичења и избор најбољих јела те богат културно-умјетнички програм - казали су из Градске управе.

Централни догађај манифестације (спортска и гастро такмичења, забавно-умјетнички програм) почиње у недјељу у 11 часова.

- Улаз у Национални парк “Козара” ће се тај дан наплаћивати по цијени од двије КМ, а за дјецу узраста до 15 година улаз се не наплаћује - кажу из града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана