Manifestacija “Dani zime na Kozari”: Besplatan prevoz u nedjelju

G.S.
Manifestacija “Dani zime na Kozari”: Besplatan prevoz u nedjelju

BANjALUKA - Gradska uprava organizovaće u nedjelju, 29. januara, besplatan prevoz za sugrađane na privredno-turističku manifestaciju “Dani zime na Kozari”, koja će biti održana na Mrakovici.

- Prevoz autobusom organizovan je u nedjelju u 8.30 časova sa stare autobuske stanice, dok je polazak sa Mrakovice planiran istog dana u 16 časova - napomenuli su iz Gradske uprave.

Dodali su da bi zainteresovani sugrađani za prevoz trebalo da se prijave putem kontakt telefona 051/244-544 i to u periodu od osam do 16 časova.

- Kako je predviđeno, prvog dana ove dvodnevne manifestacije, u subotu, 28. januara, biće održan planinarski marš i ski-skup, a drugog dana će na platou na Mrakovici biti održana centralna manifestacija koja će obuhvatiti takmičenja gradova u zabavnim igrama, gastro takmičenja i izbor najboljih jela te bogat kulturno-umjetnički program - kazali su iz Gradske uprave.

Centralni događaj manifestacije (sportska i gastro takmičenja, zabavno-umjetnički program) počinje u nedjelju u 11 časova.

- Ulaz u Nacionalni park “Kozara” će se taj dan naplaćivati po cijeni od dvije KM, a za djecu uzrasta do 15 godina ulaz se ne naplaćuje - kažu iz grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana