Љекари, ватрогасци и сличне дјелатности у приправности и сутра

И. Б.
Љекари, ватрогасци и сличне дјелатности у приправности и сутра

Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ је нерадни за већину запослених у јавним институцијама, али за љекаре, ватрогасце, трговце, конобаре, месаре и друге специфичне дјелатности режим рада ће бити као и осталим данима.

 

Дежурне службе биће на услузи грађанима 24 часа. Из Дома здравља су нагласили да ће дежурни тимови на Поликлиници и у Платоновој улици радити у двије смјене од седам до 20 часова.

- Дежурни стоматолог радиће у Служби хитне медицинске помоћи 24 часа, док ће специјалистичке педијатријске амбуланте радити на Поликлиници у првој смјени од седам до 15 часова. Одјељење за хематолошку и биохемијску дијагностику радиће такође 24 часа на Поликлиници и у Служби хитне медицинске помоћи - саопштили су из Дома здравља.

Из “Павловић турса” су нагласили да ће аутобуси на линијама градског и приградског саобраћаја возити према празничном распореду, те да ће ред вожње бити једнак недјељном.

Из Градске управе су саопштили да сутра од осам до 13 часова могу да раде меснице, цвјећаре, продавнице мјешовите робе, те фризерски и козметички салони.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана