Ljekari, vatrogasci i slične djelatnosti u pripravnosti i sutra

I. B.
Ljekari, vatrogasci i slične djelatnosti u pripravnosti i sutra

Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH je neradni za većinu zaposlenih u javnim institucijama, ali za ljekare, vatrogasce, trgovce, konobare, mesare i druge specifične djelatnosti režim rada će biti kao i ostalim danima.

 

Dežurne službe biće na usluzi građanima 24 časa. Iz Doma zdravlja su naglasili da će dežurni timovi na Poliklinici i u Platonovoj ulici raditi u dvije smjene od sedam do 20 časova.

- Dežurni stomatolog radiće u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa, dok će specijalističke pedijatrijske ambulante raditi na Poliklinici u prvoj smjeni od sedam do 15 časova. Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku radiće takođe 24 časa na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći - saopštili su iz Doma zdravlja.

Iz “Pavlović tursa” su naglasili da će autobusi na linijama gradskog i prigradskog saobraćaja voziti prema prazničnom rasporedu, te da će red vožnje biti jednak nedjeljnom.

Iz Gradske uprave su saopštili da sutra od osam do 13 časova mogu da rade mesnice, cvjećare, prodavnice mješovite robe, te frizerski i kozmetički saloni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana