Лепа Брена: Посебним репертоаром за Бањалуку направићемо спектакл

Jасмина Салопек
Foto: Александар Чавић

БЕОГРАД - Новим репертоаром, посебним за Бањалуку, направићемо спектакл.

Поручила је Лепа Брена уочи новогодишњег концерта у Бањалуци, 1. јануара 2024.године.

Додала је да је Бањалука град који се много прољепшао и који увијек радо посјећује. 

-Била сам на више наступа у предивном граду на Врбасу, и поносна сам да ћу овај град поново посјетити и трудићемо се да направимо добар репертоар пјесама који ће загријати публику - рекла је Брена. 

Како је рекла, концерт ће бити спектакуларан, те  јој је веома драго што ће Бањалучане, а и туристе у Нову годину увести са добром енергијим.

- Надам се да ће та енергија да буде довољна да потраје 365 дана.Обећавам фантастичан провод и нови програм пјесама - додала је она и појаснила да је порука којом се води кроз живот и наступе је, као познати филм "Хајде да се волимо". 

Брена је нагласила да јој је велика жеља да у 2024.години на велике и стабилне ноге стави компанију Lady B, али и да је свом тиму дала да јој направе једну добру пјесму која ће бити општенародни хит. 

Први човјек града Драшко Станивуковић истакао је да је Бањалука је постала град отвореног срца.

-У животу је најтеже трајати, Брени честитам што је оволико година остала највећа звијезда на нашим просторима - рекао је Станивуковић, те додао да ће врло радо запјевати са Лепом Бреном, јер је она велика звијезда уз коју је и он одрастао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана