Lepa Brena: Posebnim repertoarom za Banjaluku napravićemo spektakl

Jasmina Salopek
Foto: Aleksandar Čavić

BEOGRAD - Novim repertoarom, posebnim za Banjaluku, napravićemo spektakl.

Poručila je Lepa Brena uoči novogodišnjeg koncerta u Banjaluci, 1. januara 2024.godine.

Dodala je da je Banjaluka grad koji se mnogo proljepšao i koji uvijek rado posjećuje. 

-Bila sam na više nastupa u predivnom gradu na Vrbasu, i ponosna sam da ću ovaj grad ponovo posjetiti i trudićemo se da napravimo dobar repertoar pjesama koji će zagrijati publiku - rekla je Brena. 

Kako je rekla, koncert će biti spektakularan, te  joj je veoma drago što će Banjalučane, a i turiste u Novu godinu uvesti sa dobrom energijim.

- Nadam se da će ta energija da bude dovoljna da potraje 365 dana.Obećavam fantastičan provod i novi program pjesama - dodala je ona i pojasnila da je poruka kojom se vodi kroz život i nastupe je, kao poznati film "Hajde da se volimo". 

Brena je naglasila da joj je velika želja da u 2024.godini na velike i stabilne noge stavi kompaniju Lady B, ali i da je svom timu dala da joj naprave jednu dobru pjesmu koja će biti opštenarodni hit. 

Prvi čovjek grada Draško Stanivuković istakao je da je Banjaluka je postala grad otvorenog srca.

-U životu je najteže trajati, Breni čestitam što je ovoliko godina ostala najveća zvijezda na našim prostorima - rekao je Stanivuković, te dodao da će vrlo rado zapjevati sa Lepom Brenom, jer je ona velika zvijezda uz koju je i on odrastao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana