Кастел добија ново рухо

Г.С.
Кастел добија ново рухо

БАЊАЛУКА - Први интернационални музички фестивал “Бања Лука фест” биће одржан на тврђави Кастел од 6. до 10. јула, а програм фестивала, поред врхунског квалитета и ексклузивних извођача, пратиће и гламурозна сцена тврђаве Кастел.

Организатори припремају тврђаву у потпуно новом амбијенту, невиђеном до сада. Велика сцена Кастела као концертна дворана под отвореним небом пружиће посјетиоцима другачији доживљај и несвакидашње искуство музичког догађаја.

- Фестивал ће бити организован на највишем нивоу, о чему свједочи и пројекат бине и специфичног гледалишта на отвореном.

Сигурни смо да ће већ прво издање сврстати “Бања Лука фест” у ред најзначајнијих фестивала региона. Спремни смо и позивамо све да од 6. до 10. јула посјете Бањалуку и уживају у свему што смо припремили - поручили су организатори и додали да ће публику дочекати велика сцена по најсавременијим стандардима и специјално дизајнирана платформа са сједећим мјестима.

На фестивалу ће наступити Стефан Миленковић и “Камерата” Нови Сад (6. јул), Звонко Богдан и Велики тамбурашки оркестар (7. јул), Амира Медуњанин и Бојан Зулфикарпашић у пратњи Војвођанског симфонијског оркестра са диригентом Микицом Јевтићем (8. јул), Мариза (9. јул), те Раде Шербеџија и “Западни колодвор” који ће наступити 10. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана