Kastel dobija novo ruho

G.S.
Kastel dobija novo ruho

BANjALUKA - Prvi internacionalni muzički festival “Banja Luka fest” biće održan na tvrđavi Kastel od 6. do 10. jula, a program festivala, pored vrhunskog kvaliteta i ekskluzivnih izvođača, pratiće i glamurozna scena tvrđave Kastel.

Organizatori pripremaju tvrđavu u potpuno novom ambijentu, neviđenom do sada. Velika scena Kastela kao koncertna dvorana pod otvorenim nebom pružiće posjetiocima drugačiji doživljaj i nesvakidašnje iskustvo muzičkog događaja.

- Festival će biti organizovan na najvišem nivou, o čemu svjedoči i projekat bine i specifičnog gledališta na otvorenom.

Sigurni smo da će već prvo izdanje svrstati “Banja Luka fest” u red najznačajnijih festivala regiona. Spremni smo i pozivamo sve da od 6. do 10. jula posjete Banjaluku i uživaju u svemu što smo pripremili - poručili su organizatori i dodali da će publiku dočekati velika scena po najsavremenijim standardima i specijalno dizajnirana platforma sa sjedećim mjestima.

Na festivalu će nastupiti Stefan Milenković i “Kamerata” Novi Sad (6. jul), Zvonko Bogdan i Veliki tamburaški orkestar (7. jul), Amira Medunjanin i Bojan Zulfikarpašić u pratnji Vojvođanskog simfonijskog orkestra sa dirigentom Mikicom Jevtićem (8. jul), Mariza (9. jul), te Rade Šerbedžija i “Zapadni kolodvor” koji će nastupiti 10. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana