Карневал и ове године у оквиру “Бањалучког прољећа”

Ј. К.
Карневал и ове године у оквиру “Бањалучког прољећа”

БАЊАЛУКА - Град Бањалука позвао је све заинтересоване да се пријаве за учешће на овогодишњем “Бањалучком карневалу”, који ће бити организован у оквиру манифестације “Бањалучко прољеће”.

Сви заинтересовани имају прилику да се добро забаве и да са својим оригиналним, шароликим и разноврсним костимима буду дио овог јединственог догађаја, а најкреативније групе ће и ове године бити награђене вриједним наградама.

Савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало рекла је да се и ове године на улицама Бањалуке очекују шарени костими, пјесма, плес и сјајна дводневна забава за све узрасте.

- Предвиђене су двије карневалске категорије и то 27. маја међународна поворка за одрасле карневалисте, док ће 28. маја бити организована дјечија поворка за предшколце и основце - казала је она те додала да ове године и уочи карневала све посјетиоце очекује и сјајна забава и дружење са карневалистима на улицама нашег града.

Она је позвала све предшколске установе, основне и средње школе, али и сва заинтересована удружења грађана и плесне клубове да се придруже и учествују у овом догађају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана