Karneval i ove godine u okviru “Banjalučkog proljeća”

J. K.
Karneval i ove godine u okviru “Banjalučkog proljeća”

BANjALUKA - Grad Banjaluka pozvao je sve zainteresovane da se prijave za učešće na ovogodišnjem “Banjalučkom karnevalu”, koji će biti organizovan u okviru manifestacije “Banjalučko proljeće”.

Svi zainteresovani imaju priliku da se dobro zabave i da sa svojim originalnim, šarolikim i raznovrsnim kostimima budu dio ovog jedinstvenog događaja, a najkreativnije grupe će i ove godine biti nagrađene vrijednim nagradama.

Savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo rekla je da se i ove godine na ulicama Banjaluke očekuju šareni kostimi, pjesma, ples i sjajna dvodnevna zabava za sve uzraste.

- Predviđene su dvije karnevalske kategorije i to 27. maja međunarodna povorka za odrasle karnevaliste, dok će 28. maja biti organizovana dječija povorka za predškolce i osnovce - kazala je ona te dodala da ove godine i uoči karnevala sve posjetioce očekuje i sjajna zabava i druženje sa karnevalistima na ulicama našeg grada.

Ona je pozvala sve predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, ali i sva zainteresovana udruženja građana i plesne klubove da se pridruže i učestvuju u ovom događaju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana