Карневал и мотори мијењају режим саобраћаја

Ј. Са.
Карневал и мотори мијењају режим саобраћаја

БАЊАЛУКА - Наредних дана доћи ће до обуставе и преусмјеравања саобраћаја због одржавања манифестације другог “Бањалучког карневала” и “Мото Феста Бањалука 2023”.

Саобраћај ће у суботу од 15 часова до 23 часа бити обустављен у улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до улице Марије Бурсаћ и Трга српских владара, на дијелу од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Српске улице - дио улице испред Градске управе и шеталишта. Из Одјељења за саобраћај и путеве даље су саопштили да ће до обуставе саобраћаја доћи и у недјељу од 10 до 17 часова у истим улицама.

- За вријеме трајања обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеје Светог Саве, биће извршено преусмјеравање аутобуса на Булевар цара Душана те у улице Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом - навели су из одјељења.

Због “Мото Феста Бањалука 2023” саобраћај ће бити  обустављен од улице Теодора Колокотрониса на дијелу од кружног тока до улице Макарија Соколовића од 20 до пет часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана