Karneval i motori mijenjaju režim saobraćaja

J. Sa.
Karneval i motori mijenjaju režim saobraćaja

BANjALUKA - Narednih dana doći će do obustave i preusmjeravanja saobraćaja zbog održavanja manifestacije drugog “Banjalučkog karnevala” i “Moto Festa Banjaluka 2023”.

Saobraćaj će u subotu od 15 časova do 23 časa biti obustavljen u ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Srpske ulice - dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta. Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve dalje su saopštili da će do obustave saobraćaja doći i u nedjelju od 10 do 17 časova u istim ulicama.

- Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa na Bulevar cara Dušana te u ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom - naveli su iz odjeljenja.

Zbog “Moto Festa Banjaluka 2023” saobraćaj će biti  obustavljen od ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do ulice Makarija Sokolovića od 20 do pet časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana