Из удружења “Мозаик пријатељства” упутили апел: Залихе намирница на измаку, потребна помоћ

М. С.
Из удружења “Мозаик пријатељства” упутили апел: Залихе намирница на измаку, потребна помоћ

БАЊАЛУКА - Хуманитарно удружење “Мозаик пријатељства” апелује на све суграђане добре воље и великог срца да им помогну како би обезбиједили основне намирнице за припрему дневних оброка за кориснике.

На “Фејсбук” страници “Мозаика пријатељства” саопштено је да су залихе хране на измаку, те да се тренутно налазе у веома тешкој ситуацији, јер свакодневно кувају храну за бројне сиромашне суграђане. 

- Због недостатка прехрамбених намирница доведено је у питање свакодневно припремање 600 оброка за наше кориснике. Тренутно нам је најпотребније поврће, попут лука, мркве, купуса, кромпира, пасуља и других намирница - навели су из удружења “Мозаик пријатељства”.

Додали су да овом приликом позивају све појединце, фирме и пољопривредне произвођаче да донирају колико могу, јер је њихова помоћ увијек добродошла.

- Ми смо од срца захвални свима који дуги низ година помажу јер, захваљујући прилозима хуманих суграђана, успијевамо нахранити све кориснике којима је помоћ заиста потребна - казали су из удружења “Мозаик пријатељства”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана