Iz udruženja “Mozaik prijateljstva” uputili apel: Zalihe namirnica na izmaku, potrebna pomoć

M. S.
Iz udruženja “Mozaik prijateljstva” uputili apel: Zalihe namirnica na izmaku, potrebna pomoć

BANjALUKA - Humanitarno udruženje “Mozaik prijateljstva” apeluje na sve sugrađane dobre volje i velikog srca da im pomognu kako bi obezbijedili osnovne namirnice za pripremu dnevnih obroka za korisnike.

Na “Fejsbuk” stranici “Mozaika prijateljstva” saopšteno je da su zalihe hrane na izmaku, te da se trenutno nalaze u veoma teškoj situaciji, jer svakodnevno kuvaju hranu za brojne siromašne sugrađane. 

- Zbog nedostatka prehrambenih namirnica dovedeno je u pitanje svakodnevno pripremanje 600 obroka za naše korisnike. Trenutno nam je najpotrebnije povrće, poput luka, mrkve, kupusa, krompira, pasulja i drugih namirnica - naveli su iz udruženja “Mozaik prijateljstva”.

Dodali su da ovom prilikom pozivaju sve pojedince, firme i poljoprivredne proizvođače da doniraju koliko mogu, jer je njihova pomoć uvijek dobrodošla.

- Mi smo od srca zahvalni svima koji dugi niz godina pomažu jer, zahvaljujući prilozima humanih sugrađana, uspijevamo nahraniti sve korisnike kojima je pomoć zaista potrebna - kazali su iz udruženja “Mozaik prijateljstva”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana