Исказивање талента кроз “Креативни август”

Н. Р.
Исказивање талента кроз “Креативни август”

БАЊАЛУКА - Манифестација намијењена дјеци и младима “Креативни август” почеће у понедјељак, 10. августа. Радионице ће се одржавати у парку “Младен Стојановић” и трајаће до краја овог мјесеца.

-  Фестивал има за циљ да малишани и омладина, који љето проводе у граду, свакодневно на отвореном демонстрирају таленат и умијеће у музичким, спортским, креативним и умјетничким садржајима - саопштио је организатор манифестације Омладински центар “Здраво да сте”.

Све активности биће бесплатне, и одвијаће се сваким даном осим недјеље,  од 18 до 20 часова. Дјеци и младима ће бити понуђени разни садржаји у којима ће свако моћи пронаћи нешто за себе, имаће прилику да  развију своје вјештине и таленте.

Такође, током јула су организоване и радионице за дјецу и младе  у друштвеном дому у Драгочају, у оквиру пројекта “Креативно љето 2020.”

Овај пројекат је подржан кроз програм “Стварање повољнијег окружења за цивилно друштво - ЕМБРАЦЕ”, који финансира Влада Краљевине Норвешке, а спроводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Важно је истаћи да у овим радионицама неријетко учествују и дјеца из других градова.

                                                                                                                                                  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана