Iskazivanje talenta kroz “Kreativni avgust”

N. R.
Iskazivanje talenta kroz “Kreativni avgust”

BANjALUKA - Manifestacija namijenjena djeci i mladima “Kreativni avgust” počeće u ponedjeljak, 10. avgusta. Radionice će se održavati u parku “Mladen Stojanović” i trajaće do kraja ovog mjeseca.

-  Festival ima za cilj da mališani i omladina, koji ljeto provode u gradu, svakodnevno na otvorenom demonstriraju talenat i umijeće u muzičkim, sportskim, kreativnim i umjetničkim sadržajima - saopštio je organizator manifestacije Omladinski centar “Zdravo da ste”.

Sve aktivnosti biće besplatne, i odvijaće se svakim danom osim nedjelje,  od 18 do 20 časova. Djeci i mladima će biti ponuđeni razni sadržaji u kojima će svako moći pronaći nešto za sebe, imaće priliku da  razviju svoje vještine i talente.

Takođe, tokom jula su organizovane i radionice za djecu i mlade  u društvenom domu u Dragočaju, u okviru projekta “Kreativno ljeto 2020.”

Ovaj projekat je podržan kroz program “Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo - EMBRACE”, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Važno je istaći da u ovim radionicama nerijetko učestvuju i djeca iz drugih gradova.

                                                                                                                                                  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana