Инфо дан Одјељења за културу, туризам и социјалну политику: Упознавање са циљевима јавног позива

А. Т.
Инфо дан Одјељења за културу, туризам и социјалну политику: Упознавање са циљевима јавног позива

БАЊАЛУКА - Одјељење за културу, туризам и социјалну политику позвало је удружења грађана да у уторак, 15. јуна, у 13 часова у Дому омладине учествују на инфо дану и упознају се са циљевима јавног позива за суфинансирање пројеката удружења грађана у 2021. години

- Предмет инфо дана биће обезбјеђивање услова у заједници за самосталан живот особа са инвалидитетом, подршка активностима особа треће животне доби за самосталнији и квалитетнији живот у природном окружењу, економско оснаживање жена и превенција насиља у породици - појаснили су из овог одјељења.

Додали су да ће теме дискусије бити и развојни програм за дјецу са потешкоћама у развоју, развојни програм за дјецу и породицу у мјесним заједницама, развојни програм намијењен здравим животним стиловима емоционалног развоја дјетета, као и укључивање дјеце у активности заштите животне средине.

- Циљ састанка је консултација са удружењима грађана у вези са дефинисањем приоритетних области, које ће бити дио предстојећег јавног позива - додали су из ресорног одјељења.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана