Info dan Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku: Upoznavanje sa ciljevima javnog poziva

A. T.
Info dan Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku: Upoznavanje sa ciljevima javnog poziva

BANjALUKA - Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku pozvalo je udruženja građana da u utorak, 15. juna, u 13 časova u Domu omladine učestvuju na info danu i upoznaju se sa ciljevima javnog poziva za sufinansiranje projekata udruženja građana u 2021. godini

- Predmet info dana biće obezbjeđivanje uslova u zajednici za samostalan život osoba sa invaliditetom, podrška aktivnostima osoba treće životne dobi za samostalniji i kvalitetniji život u prirodnom okruženju, ekonomsko osnaživanje žena i prevencija nasilja u porodici - pojasnili su iz ovog odjeljenja.

Dodali su da će teme diskusije biti i razvojni program za djecu sa poteškoćama u razvoju, razvojni program za djecu i porodicu u mjesnim zajednicama, razvojni program namijenjen zdravim životnim stilovima emocionalnog razvoja djeteta, kao i uključivanje djece u aktivnosti zaštite životne sredine.

- Cilj sastanka je konsultacija sa udruženjima građana u vezi sa definisanjem prioritetnih oblasti, koje će biti dio predstojećeg javnog poziva - dodali su iz resornog odjeljenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana